Sinterklaaspakketten voor klanten van de voedselbank in Drechtsteden

27 november 2014
Sinterklaaspakketten voor klanten van de voedselbank in Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - ABN AMRO Drechtsteden wenst alle kinderen in de gemeente een fijne Sinterklaas toe. Bankmedewerkers in Dordrecht hebben honderden Sinterklaaspakketten samengesteld voor kinderen, van wie de ouders klant zijn bij de voedselbank. In de pakketten zitten pepernoten, chocolademuntjes en een chocoladeletter. De voedselbanken in Dordrecht en omgeving zorgen ervoor dat deze bij de kinderen terechtkomen.

De decemberactie is een initiatief van de ABN AMRO Foundation. In heel het land komen medewerkers van de bank in actie om Sinterklaaspakketten voor klanten van de voedselbank samen te stellen. In totaal ontvangen 10.000 kinderen de komende dagen een pakket dankzij de hulp van ABN AMRO.

Creatieve talentenwedstrijd
Naast het aanbieden van de Sinterklaaspakketten organiseert ABN AMRO voor de kinderen een creatieve talentenwedstrijd. Zij mogen met tekeningen en knutselwerkjes laten zien wat ze later willen worden. Tegelijkertijd kunnen ze laten weten welke hulp ze nodig hebben om dit te bereiken. Voor de mooiste inzendingen onderzoekt ABN AMRO hoe deze hulp is te realiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.