Wethouder Karin Lambrechts geeft steun aan voedselbank

16 december 2014
Wethouder Karin Lambrechts geeft steun aan voedselbank

DORDRECHT - RTV Dordrecht - radio en tv - voert actie voor de voedselbank Dordrecht. Wethouder Karin Lambrechts spreekt haar steun uit in een oproep aan ondernemers om te denken aan de voedselbank. Ze vindt een voedselbank overigens geen overheidstaak, maar wel een mooi initiatief.

Peter Tromp schrijft erover op de site van RTV Dordrecht.

"Wethouder Lambrechts wil dat middenstanders Voedselbank Dordrecht helpen aan eten. Ze roept wethouder Mos op dat verzoek te doen bij ondernemersverenigingen".

Wethouder Karin Lambrechts zegt dat het geen overheidstaak is om voedselbanken te helpen, maar noemt de banken een mooi initiatief. “Het is tijdelijke hulp. De meeste mensen zijn binnen drie jaar uit de problemen en hebben de voedselbank dan niet meer nodig”, zegt Lambrechts. Onlangs bezocht ze de Dordtse voedselbank en zag dat er een tekort is aan voedsel.

Drechtstad FM-verslaggever Ben Corino sprak met wethouder Karin Lambrechts:

- See more at: http://rtvdordrecht.nl/uitgelicht/wethouder-vraagt-hulp-ondernemers-voor-voedselbank/#sthash.4uUZDriz.dpuf

elbank

Door
16 december 2014
Reacties (0)
 

Wethouder Lambrechts wil dat middenstanders Voedselbank Dordrecht helpen aan eten. Ze roept wethouder Mos op dat verzoek te doen bij ondernemersverenigingen.

Wethouder Karin Lambrechts zegt dat het geen overheidstaak is om voedselbanken te helpen, maar noemt de banken een mooi initiatief. “Het is tijdelijke hulp. De meeste mensen zijn binnen drie jaar uit de problemen en hebben de voedselbank dan niet meer nodig”, zegt Lambrechts. Onlangs bezocht ze de Dordtse voedselbank en zag dat er een tekort is aan voedsel.

Drechtstad FM-verslaggever Ben Corino sprak met wethouder Karin Lambrechts:

- See more at: http://rtvdordrecht.nl/uitgelicht/wethouder-vraagt-hulp-ondernemers-voor-voedselbank/#sthash.4uUZDriz.dpuf

 

 

Wethouder Lambrechts wil dat middenstanders Voedselbank Dordrecht helpen aan eten. Ze roept wethouder Mos op dat verzoek te doen bij ondernemersverenigingen.

Wethouder Karin Lambrechts zegt dat het geen overheidstaak is om voedselbanken te helpen, maar noemt de banken een mooi initiatief. “Het is tijdelijke hulp. De meeste mensen zijn binnen drie jaar uit de problemen en hebben de voedselbank dan niet meer nodig”, zegt Lambrechts. Onlangs bezocht ze de Dordtse voedselbank en zag dat er een tekort is aan voedsel.

Drechtstad FM-verslaggever Ben Corino sprak met wethouder Karin Lambrechts:

- See more at: http://rtvdordrecht.nl/uitgelicht/wethouder-vraagt-hulp-ondernemers-voor-voedselbank/#sthash.4uUZDriz.dpuf

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.