PvdA vraagt winkelend publiek voedselproducten te doneren voor de Voedselbank

06 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
PvdA vraagt winkelend publiek voedselproducten te doneren voor de Voedselbank

DORDRECHT - In Dordrecht wonen helaas nog altijd veel mensen in armoede. Dankzij de voedselbank kunnen zij wekelijks rekenen op een voedselpakket. De voedselbank is een initiatief van vrijwilligers en wij van de PvdA willen ze graag een handje helpen.

Vrijdagmiddag 9 oktober 2015 om 15.00 uur bezoekt de PvdA de Voedselbank aan de Provincialeweg. Daarna om 17.00 uur gaan ze naar winkelcentrum Bieshof in Stadspolders voor de supermarkt staan. Van de voedselbank heeft de PvdA begrepen dat zij een tekort hebben aan verschillende producten. We zouden het heel fijn vinden als bezoekers bereid zouden zijn, een of meerdere, van onderstaande producten mee te nemen tijdens het winkelen.

U kunt de producten dan bij de medewerker van de PvdA afgeven en zij zorgen ervoor dat alles bij de voedselbank terecht komt.

Het gaat om de volgende producten:
- alle soorten groenden en fruit in blik of in glazen potten (houdbaar)
- volkoren pasta
- zilvervliesrijst of meergrananrijst
- peulvruchten, zoals bruine bonen, witte bonen, of kidneybonen (in blik of glazen pot)
- houdbare magere of halfvolle zuivelproducten
- olie
- pindakaas
- koffie
- thee

Namens de Voedselbank alvast hartelijk bedankt voor uw hulp.

Katja Rusinovic, voorzitter PvdA afdeling Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.