"Ware held" van Zuid-Holland Jason Calisthenics Bonam

08 oktober 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De 23 jarige Dordtenaar Jason "Calisthenics" Bonam is op dinsdag 6 oktober verkozen als "Ware Held" van Zuid-Holland middels een wedstrijd die georganiseerd is door Stichting Specsavers Steunt. Op deze manier zet de stichting vrijwilligers die zich belangeloos voor hun buurt, stad of land inzetten in het zonnetje.

Jason was blij verrast met het nieuws toen hij hoorde dat hij verkozen was als "Ware Held". Jason zet zich al zo'n 4 jaar in voor een sportief en gezond Nederland. Dit doet hij door middel van het organiseren van evenementen rondom de sport Calisthenics en de gezonde leefstijl. Zelf zegt hij zich geen held te voelen en dat hij dit doet omdat hij het leuk vind om anderen te helpen bij het sporten en mensen bij te brengen dat het belangrijk is om op een gezonde manier met je lichaam om te gaan. Als topatleet binnen de Nederlandse Calisthenics scene is hij een voorbeeld voor anderen op het gebied van gezond leven en velen willen ook dat voorbeeld volgen. Jason vind dat de ware helden de mensen zijn die zich dagelijks inzetten voor anderen en zichzelf om gezonder te gaan leven.

Julie Perkins, country director van Specsavers Nederland vindt dat vrijwilligers van goede doelen een extra pluim verdienen. “Zij zijn de ware helden van Nederland, die vaak al hun vrije tijd opgeven om anderen te helpen. Ook kleine lokale doelen kunnen niet zonder de hulp van deze vrijwilligers. Zij maken echt het verschil in hun lokale buurt en zijn ontzettend betrokken

Tot maandagochtend 5 oktober kon iedereen stemmen op de favoriete vrijwilligers. Naast de landelijke winnaar Shanou Kraaijkamp, maakte Stichting Specsavers Steunt dinsdag ook de "Ware Held" per provincie bekend. Zo ontvangen alle helden een cadeaubon ter waarde van 100 euro.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.