Ad Heijsman vertrekt als voorzitter FC Dordrecht

21 juni 2012
Ad Heijsman vertrekt als voorzitter FC Dordrecht

DORDRECHT - De betaald voetbal organisatie (BV) FC Dordrecht, die financiele zorgen heeft, moet ook op zoek naar een nieuwe voorzitter.

(bericht RTV Rijnmond) Voorzitter Ad Heijsman van FC Dordrecht is opgestapt. Heijsman vertrekt nadat deze week bekend werd dat de bouw van het nieuwe stadion van FC Dordrecht definitief van de baan is. Wie Heijsman opvolgt is nog niet bekend.

Heijsman vindt dat 'een ander de kar moet gaan trekken' nadat er na het indienen van drie plannen nog altijd geen zicht is op een nieuw stadion.

In 2003 volgde Heijsman Frans Derks op als voorzitter van de Dordtse club. Hij zal beschikbaar blijven om de club te helpen in de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, maar zal geen besluiten meer nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.