Hans de Zeeuw nieuwe directeur FC Dordrecht

09 oktober 2015
Hans de Zeeuw nieuwe directeur FC Dordrecht

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft per 1 november een nieuwe directeur. Hans de Zeeuw, onder andere oprichter van Hagero en eigenaar van Business Netwerk Rijnmond, is al een aantal jaren actief als sponsor bij FC Dordrecht en dus een bekend gezicht op de Krommedijk.
De Zeeuw neemt het stokje over van Cees van der Poel, die na het vertrek van Ad Heijsman zeven maanden als ad interim directeur aan het roer heeft gestaan.

Van der Poel: ,,We zijn blij dat we een directeur hebben gevonden met affiniteit voor FC Dordrecht en daarnaast een groot netwerk heeft om de club te laten doorgroeien.”
Voor de ad interim directeur van der Poel betekent het niet meteen een afscheid van de Schapenkoppen: ,,Natuurlijk blijft FC Dordrecht mijn club maar ik moet aankijken of ik eventuele werkzaamheden ook kan combineren met mijn winkels, de afgelopen maanden waren wat dat betreft vrij intensief.”

Hans de Zeeuw kijkt ernaar uit om aan zijn nieuwe functie te beginnen: ,,Er is een mooie basis gelegd om in te stappen en ik zie mogelijkheden om hier met name commercieel door te pakken.”

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.