Sociale Dienst Drechtsteden en UWV was door incident een dag gesloten

15 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Sociale Dienst Drechtsteden en UWV was door incident een dag gesloten

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 14 oktober heeft een bewaker van het Werkplein een bezoeker overmeesterd die een wapen bij zich droeg. Deze persoon is overgedragen aan de politie. Het Werkplein was de rest van dag gesloten, zowel de balie als telefonisch. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Vanaf 15 oktober zijn Sociale dienst en het UWV weer open.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.