Welk initiatief in Dordrecht heeft financiële steun nodig?

21 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Welk initiatief in Dordrecht heeft financiële steun nodig?

DORDRECHT - Heeft jouw sportclub geld nodig voor een nieuw veld? Is het buurthuis aan een opknapbeurt toe? Zit de kinderboerderij krap bij kas of heeft een ander initiatief in Dordrecht extra financiële steun nodig? Laat dan nu van je horen! Het spaarprogramma Sharing Benefits Dordrecht gaat geld inzamelen voor lokale initiatieven. Door en voor Dordtenaren.

Sharing Benefits Dordrecht brengt lokale initiatieven, bedrijven en inwoners samen om de wens van Dordrecht te verwezenlijken.“Samen krijg je veel voor elkaar en dat kan al heel concreet in je eigen stad,” zegt initiatiefneemster Birgit Diemer van de organisatie DutchLoyalty.

Het programma is voor iedereen aantrekkelijk is. Door simpelweg te shoppen met een spaarpas kan iedereen er aan meedoen. Inwoners van de stad kopen straks voor slechts 5 euro een Sharing Benefits Dordrecht kaart en shoppen met korting bij de aangesloten winkels. Een deel van die korting komt op de pas te staan en is te besteden bij andere winkels of later in geld uit te keren. Een ander deel gaat naar een goed doel in de stad. “En juist dat lokale initiatief mogen de inwoners zelf aangeven,” zegt Birgit Diemer. Van lokale sportclub, tot stichting of wijkvereniging.

Diemer: “Als we de handen ineen slaan kunnen we veel bereiken. Dat is het idee achter Sharing Benefits. De naam zegt het al: samen voordelen delen. Bovendien spaart men ook bij online aankopen die men via de Sharing Benefits website doet. Daar kun je anno 2015 natuurlijk niet omheen.”

“Er zijn al heel veel positieve geluiden en met een heel team steunen we ook initiatieven in andere steden. In Dordrecht zijn er al contacten met ondernemers en binnenkort starten we met de verkoop van de spaarkaarten, maar eerst willen we weten waar we met zijn allen voor gaan sparen! We roepen dan ook iedereen in Dordrecht op om lokale initiatieven aan te dragen,” aldus de initiatiefneemster.

Laat weten welk lokaal initiatief extra geld kan gebruiken!
Laat via Facebook weten welk initiatief in Dordrecht volgens jou extra steun hard nodig heeft, of stuur snel een mailtje.

Uit alle inzendingen wordt een top drie samengesteld waarna de inwoners kunnen stemmen voor het uiteindelijke spaardoel. Dit initiatief in Dordrecht ontvangt de komende periode financiële steun, daarna wordt steeds een nieuw doel in de stad bepaald.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.