Station Dordrecht dreigt status intercitystation te verliezen

21 november 2011
Station Dordrecht dreigt status intercitystation te verliezen

DORDRECHT - Wegens veranderingen in het treinnetwerk en de manier waarop diensten worden uitgevoerd, dreigt Dordrecht straks geen intercitytreinverbindingen meer te hebben. Zo gaat de intercity tussen Eindhoven en Den Haag over de hogesnelheidslijn rijden, die niet via Dordrecht loopt. Verder zal ook de Beneluxtrein verdwijnen. Deze trein rijdt van Brussel naar Amsterdam. Het jammerlijke gevolg daarvan is dat Dordrecht straks geen rechtstreekse verbinding meer met de luchthaven Schiphol heeft. Wanneer dat zal gebeuren, is vooralsnog echter onbekend

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.