Maandag 28 oktober laatste actiedag op NS station voor behoud intercity's

24 oktober 2013
Maandag 28 oktober laatste actiedag op NS station voor behoud intercity's

DORDRECHT - Op maandag 28 oktober is de laatste actie dag op het NS station voor het behoud van de Intercity's. Allerlei partijen zijn druk bezig hun partijgenoten in de Tweede Kamer op het Dordtse spoor te brengen. Groen Links Dordrecht laat landelijk voorzitter Grashoff de trein naar Dordrecht nemen maandagmorgen vroeg.

Een Groen Links bericht:

Rik Grashoff steunt actie van reizigers en bedrijven in Dordrecht

Donderdag 24 oktober 2013, 08:57u - Mary Ruisch

Rik Grashoff steunt actie van reizigers en bedrijven in Dordrecht

Rik Grashoff, landelijk voorzitter van GroenLinks, steunt de actie van reizigers en bedrijven in Dordrecht en de Drechtsteden en komt flyeren bij het station Dordrecht op maandag 28 oktober, tussen 07.15 uur en 08.30 uur. Heb jij de petitie al ondertekend?

Het station Dordrecht moet een volwaardig intercitystation blijven, zowel  in zuidelijke richting (Brussel) als in de richting Amsterdam.

Op maandag 14 oktober  is de actie - behoud intercitydordrecht.petities.nl -  gestart. Dagelijks hebben gemeenteraadsleden van de Dordtse politieke partijen  bij het centraal station Dordrecht flyers uitgedeeld om de reizigers op te roepen om de online-petitie te ondersteunen. De actie loopt als een 'trein'. Op dinsdag 22 oktober hadden reeds meer dan 5000 mensen de petitie ondertekend.

Op maandag 28 oktober wordt  een finale grote flyeractie gehouden bij het Centraal station Dordrecht.  Alle politieke partijen zullen weer meedoen.  Als afsluiting van de actieperiode gaan op dinsdag 29 oktober afgevaardigden van de politieke partijen uit Dordrecht, GroenLinks, D66, PvdA, BVD en CU/SGP, naar den Haag om de handtekeningen aan te bieden aan de 2e kamer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.