Antoin Peeters te gast bij Studio De Witt

22 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Antoin Peeters te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 24 oktober is de nieuwspresentator van RTL nieuws, Antoin Peeters, te gast bij Studio De Witt. Caty Groen en Twittercop Dirk Jan Grootenboer lichten in het tweede uur een tipje van de sluier op over het binnenkort te verschijnen boel dat gaat over Twittercop. Jacoline de Heer is in deze uitzending de dichter van dienst.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV Dordrecht  via de link live radio.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.