DOV peilt mening over één loket voor ondernemers in Dordrecht

11 december 2014

DORDRECHT - De Dordtse Ondernemers Vereniging (DOV) wil weten hoe de achterban denkt over één  loket voor ondernemers in Dordrecht.

Als er één adres komt voor ondernemend Dordrecht: Hoe zit dat punt van dienstverlening er dan het beste uit?

Hoe denkt u over één loket voor ondernemers? Graag uw mening!
 

Beste ondernemer,

De DOV heeft op initiatief van de gemeente Dordrecht deelgenomen aan een rondetafelgesprek over de uitwerking van de één-loket-gedachte voor ondernemers. De reacties hierop waren voor de gemeente voldoende aanleiding om de vraag aan een grotere groep ondernemers te stellen. Wij leggen het daarom graag aan u als lid van de DOV voor.

Een flexibele dienstverlening, minder bureaucratie, tijdwinst, maatwerk bij de aanvraag van vergunningen en een heldere informatievoorziening aan ondernemers. Dat hebben de gemeente Dordrecht en de Omgevingsdienst ZHZ zich gezamenlijk ten doel gesteld.

De gemeente Dordrecht heeft samen met Onderzoekcentrum Drechtsteden een enquête opgesteld waarmee inzicht kan worden verkregen in de vraag of er behoefte is aan een één-loket-functie en zo ja, hoe dat er in de praktijk zou moeten uitzien.

Wij steunen dit initiatief en stellen uw mening over dit onderwerp op prijs.

U kunt de hele maand december aan het onderzoek meedoen. U bereikt de vragenlijst via deze link: net05.mwm2.nl/go.aspx

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. De uitkomst verwachten wij in februari 2015 op cms.dordrecht.nl/ondernemers/ondernemen-in-dordrecht te publiceren.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Onderzoekcentrum Drechtsteden, telefoonnummer 078-770 3905.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Anneke Maagdenberg, voorzitter DOV

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.