Turkse Ondernemers kiezen voor DOV

04 mei 2015
Turkse Ondernemers kiezen voor DOV

DORDRECHT - De Turkse Ondernemers Vereniging Dordrecht TOVD gaat vanaf 1 mei 2015 samen met de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV. De twee verenigingen, die al goede contacten met elkaar onderhielden, zijn tot de conclusie gekomen dat één organisatie onder de paraplu van de DOV een sterk podium vormt als het gaat om de belangen van de Dordtse ondernemers optimaal te behartigen. De DOV – verreweg de grootste ondernemersvereniging uit de regio - komt hiermee op ruim 400 leden.

Anneke Maagdenberg, voorzitter van de DOV, is blij met de stap van de Turkse ondernemers. “In de afgelopen jaren waren de contacten over en weer al uitstekend, maar als DOV zijn we altijd voorstander geweest van één sterke ondernemersvereniging. Juist als pluriforme organisatie zijn we nu nog meer in staat om op te komen voor de belangen van alle ondernemers in onze stad. Uiteraard zal dat ook in onze bestuurssamenstelling tot uiting komen, want mr. Gökhan Sarier, nu voorzitter van de TOVD, zal toetreden tot het DOV bestuur”.
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.