Hoe leuk is jouw vrijwilligerswerk?

26 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Hoe leuk is jouw vrijwilligerswerk?

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN – Onder die noemer organiseert het SSKW, Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk, een fotowedstrijd voor vrijwilligers om te laten zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is.

Fotowedstrijd voor vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is iets waar mensen heel verschillend over denken. Als iets dat je vanzelfsprekend doet omdat je ouders dat ook doen. Omdat je je medemensen wilt helpen. Of …. omdat de Sociale Dienst een tegenprestatie toch wel bijzonder op prijs zou stellen. Bij anderen is het de ‘ver van mijn bed’-show, iets wat andere mensen doen.

Met de overgang van de verzorgingsstaat naar de participatiesamenleving wordt het beroep op vrijwilligers alleen nog maar groter. Om mensen te inspireren om ook vrijwilligerswerk te gaan doen, organiseert het SSKW een fotowedstrijd. Zij wil laten zien dat vrijwilligers van jong tot oud, in alle uithoeken van de maatschappij hun steentje bijdragen en hoe dit hun leven verrijkt. Daarom roept het SSKW vrijwilligers op om een digitale foto te maken die laat zien hoe leuk, aandoenlijk, bijzonder, verrassend of speels hun vrijwilligerswerk is.

Spelregels
Iedere vrijwilliger mag één digitale foto insturen tot en met 12 december 2015. Een jury zal tien foto’s selecteren die vanaf eind januari 2016 gedurende een aantal maanden bij het SSKW geëxposeerd zullen worden. Daarna mogen de winnaars hun foto mee naar huis nemen. Meer informatie is te vinden op de website www.sskw.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.