Op 6 november geen paspoorten

29 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Op 6 november geen paspoorten

DORDRECHT - Vrijdag 6 november vindt noodzakelijk onderhoud aan de apparatuur voor reisdocumenten plaats. Het is die dag niet mogelijk om in de Stadswinkel een paspoort of Nederlandse Identiteitskaart aan te vragen en/of af te halen.

Spoedaanvragen kunnen die dag ook niet in behandeling worden genomen. Spoedaanvragen van donderdag 5 november zijn af te halen op maandag 9 november. Het aanvragen en afhalen van een rijbewijs is vrijdag 6 november wel mogelijk. Het ongemak duurt één dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.