Theehuis Kayseri wordt gesloten

29 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Theehuis Kayseri wordt gesloten

DORDRECHT - Op 22 oktober 2015 heeft burgemeester drs. A.A.M. Brok besloten om de exploitatievergunning in te trekken van Theehuis Kayseri aan de Jacob van Lennepstraat 11 in Dordrecht. Dit betekent dat de exploitant het theehuis vanaf 1 november 2015 moet sluiten. Als hij dit niet doet, dan zal de gemeente dit voor hem doen. Gebleken is dat er in het theehuis al geruime tijd illegaal wordt gegokt. Na de resultaten van een Bibob-onderzoek heeft burgemeester Brok geconcludeerd dat de exploitant niet van zins is om te veranderen.

Bibob-onderzoek
In 2014 heeft burgemeester Brok een Bibob-onderzoek naar de exploitant laten uitvoeren. Hieruit zijn meerdere soorten overtredingen naar voren gekomen. De burgemeester heeft naar aanleiding van het onderzoek geconcludeerd dat er ernstig gevaar bestaat dat de exploitatievergunning van het theehuis gebruikt wordt om strafbare feiten te plegen en daaruit verkregen geld te benutten. Hij heeft de vergunning daarom ingetrokken. Het theehuis moet zelf de deuren sluiten voor 1 november 2015. Als dat niet gebeurt, zal de gemeente Dordrecht sluiten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.