Sinterklaas komt 14 november aan in Dordrecht

03 november 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Dordrecht. Hij arriveert om 12.00 uur met de stoomboot in de Kuipershaven. Burgemeester Brok zal de Sint officieel verwelkomen.

Na aankomst gaan Sint en Pieten naar het Scheffersplein waar om 12.45 uur een feestprogramma begint. Vervolgens vertrekt het gezelschap naar winkelcentrum Crabbehof. Meer informatie is te lezen op www.intochtdordrecht.nl

Sinterklaashuis
Vanaf 17 november is het Sinterklaashuis te bezoeken. Dit jaar neemt Sinterklaas zijn intrek in het pand aan de Wijnstraat 160. Een bezoek brengen aan de Sint? Kijk op www.sinterklaashuis.nl voor de openingstijden.

Beweegfeest
Ook dit jaar is er voor de kleintjes het Sinterklaas Beweegfeest. Het feest is op zondag 22 november in Sportcomplex Crabbehof. Kinderen van 2 tot en met 6  jaar kunnen klimmen en klauteren over de daken, dansen in de pietendisco en meedoen aan beweegspelletjes. Er zijn twee tijdstippen: 10.30 tot 12.00 uur of 13.30 tot 15.00 uur. De organisatie van het Sinterklaas Beweegfeest is in handen van het Sportbedrijf Dordrecht in samenwerking met lokale sportverenigingen. Meedoen kost 4 euro per duo (ouder-kind). Meer informatie en inschrijving op www.dordtsport.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.