Zaterdag 14 november is Caroline Haarman te gast bij Studio De Witt

13 november 2015 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 14 november is Caroline Haarman te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 14 november is Caroline Haarman de hoofdgast. Haarman is coördinator/projectleider van Meeting House Dordrecht.

Het tweede uur staat zoals gebruikelijk in het teken van de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteit. Zo zijn er onder andere reacties van respectievelijk Margret Stolk (VSP), Kitty Kruger (Groen Links) en Ronald Portier (SP) op de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad van Dordecht deze week. Kees Thies reageert op de motie die SP ingediend heeft over het streven naar een grand depart van de Tour de France in Dordrecht. Wethouder Sleeking zal een toelichting geven op het besluit van het College inzake de exploitatie van het Energiehuis.

Dichter van dienst is Peter. M. van der linden.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV Dordrecht  via de link live radio.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.