Stichting Energiehuis en Grand Café Khotinsky verlengen hun samenwerking met vijf jaar

28 augustus 2015
Stichting Energiehuis en Grand Café Khotinsky verlengen hun samenwerking met vijf jaar

DORDRECHT - Ook de komende vijf jaar gaan Stichting Energiehuis en Grand Café Khotinsky met elkaar in zee. Vandaag hebben beide partijen hun handtekening gezet onder een nieuw huur- en samenwerkingsovereenkomst voor een periode van 5 jaar, met een optie voor nog eens 5 jaar.
Beide partijen zijn enthousiast over hun reeds bestaande samenwerking in het Energiehuis en met dit contract verlengen zij hun samenwerking met een periode van vijf jaar.

Khotinsky is de bijzondere horecagelegenheid met een unieke uitstraling en gesitueerd in het Energiehuis aan de Noordendijk te Dordrecht. Deze horecaplek is geliefd bij een breed publiek in Dordrecht en omgeving en een uitermate geschikte locatie voor lunch, diner, koffie of borrels in combinatie met bezoeken aan de theaterzalen Ketel 1 of Machine 3.

In Het Energiehuis participeren de culturele partners Schouwburg Kunstmin, Bibelot, ToBe cultuurcentrum inclusief de Popcentrale en Muziektheater Hollands Diep.

Het indrukwekkende industriële erfgoed bevat concert-, theater- en popzalen, leslokalen, studio’s, ateliers en vergader- en loungeruimten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.