Brievenbus eerste slachtoffer vuurwerkseizoen

16 november 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Eerste slachtoffer van het vuurwerkseizoen 2015 was gelukkig slechts een brievenbus.

Bewoners van de Bankastraat schrokken zich een ongeluk op zondagavond 15 november toen de brievenbus explodeerde.

Post en stukken van de geexplodeerde brievenbus lagen tot aan de overkant van de straat.

Gelukkig liep er op dat moment niemand op straat.

Een verontruste bewoner meldde ons dit bericht, en schreef er ook nog bij: "Vuurwerk, ofwel lichte explosieven in de handen van 'idioten'. Hoe lang geloven wij nog dat dit bij feestvieren en de leuke feestdagen hoort. Wordt het niet tijd voor een ander beleid?"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.