Nieuwe openingstijden bibliotheken Sterrenburg, Dubbeldam en Crabbehof

16 november 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe openingstijden bibliotheken Sterrenburg, Dubbeldam en Crabbehof

DORDRECHT - Vanaf 1 januari 2016 hanteert de Bibliotheek AanZet nieuwe openingstijden. Klanten hebben aangegeven graag een wijziging van de huidige openingstijden te zien. De Bibliotheek AanZet wil met deze verandering beter aansluiten bij de schooltijden van de scholen in de gemeente.

Scholen zijn op deze manier beter in de gelegenheid om met de klas naar de Bibliotheek te komen om klassikaal boeken te lenen. Ook is gekeken naar de drukbezochte momenten voor andere leden en bezoekers. Deze en andere wensen zijn voor de Bibliotheek leidraad geweest bij het vaststellen van de nieuwe tijden.

De openingstijden per 1 januari 2016 zijn te raadplegen in de bibliotheekvestigingen, op www.debibliotheekaanzet.nl en via de gemakkelijk op smartphone te installeren app ‘Bibliotheek wise’.

Eind 2016 worden de aangepaste openingstijden geëvalueerd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.