Groot Pepernotenfestijn bij Groenrijk

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Groot Pepernotenfestijn bij Groenrijk

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 22 november 2015, werd de jeugd van de Dordtse wijk Dubbeldam bij Groenrijk / PAP tussen 12:00 uur en 16:00 uur, bezig gehouden op het zogenaamde 'Grote Pepernotenfestijn'.

Allereerst werd op dit festijn tussen 12:00 uur en 13:30 uur de toegestroomde jeugd op een luchtige manier geentertaind met allerlei activiteiten, maar ook met gratis popcorn, gratis suikerspinnen, en gratis pannenkoekjes bakken.

Maar het wachten was tot 14:00 uur, want toen begon tijdens dit 'Grote Pepernotenfestijn' de zogenaamde 'Grote Sinterklaasshow' met eerst Maitre Pierre tot 15:00 uur, en daarna kwamen uiteindelijk ook de Sint en de Pieten op bezoek bij Groenrijk, en kon iedereen die dat wilde, op de foto met Sint en zijn Pieterknechten.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.