Primark Dordrecht opent dinsdag 10 uur in winkelcentrum Drievriendenhof

27 november 2015

DORDRECHT - De grote kledingzaak PRIMARK bepaalt vanaf dinsdag het beeld in de Drievrdiendenhof. Het is ook wel een herstart van een winkelcentrum. Eens stonden er huizen van de binnenstad. Toen ontstond door sloop een parkeerterrein. De gemeente besloot ,,het gat" nog tijdens het bewind van PvdA wethouder Piet Janse in te vullen.

Het gehele college van burgemeester en wethouders van Dordrecht zal dinsdag bij de nieuwe stap zijn in de binnenstad, zo blijkt uit het volgende gemeentelijke bericht:

Dinsdag 1 december 10.00 uur: opening Primark

De binnenstad van Dordrecht krijgt er een grote kledingzaak bij: de Primark in winkelcentrum Drievriendenhof. Het voltallige college van burgemeester  en wethouders is aanwezig bij de officiële opening. Wethouder Sleeking houdt een toespraak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.