Advocaten protesteren voor Dordtse Rechtbank

22 april 2009
Advocaten protesteren voor Dordtse Rechtbank

DORDRECHT - De Dordtse rechtbank mag niet verdwijnen. Dat vinden advocaten, deurwaarders en notarissen in die stad.

Dinsdag 22 april 2009 aan het eind van de middag protesteerden ze aan de Steegoversloot tegen de dreigende sluiting. Minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie heeft aangegeven dat de rechtbank niet meer zelfstandig zal functioneren, maar een onderdeel wordt van de rechtbank in Rotterdam. Er worden nog wel rechtszaken gehouden in de Dordrecht, maar die vallen dan onder het arrondissement Rotterdam.

Foto: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.