Bestuur van Hockeyclub DMHC Dordrecht weer compleet

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Bestuur van Hockeyclub DMHC Dordrecht weer compleet

DORDRECHT -Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Hockeyclub DMHC op 25 november jl. werden niet alleen de financiën en het hockeybeleid  2014-2015 goedgekeurd, maar werden ook twee nieuwe bestuursleden en de Tuchtcommissie benoemd.

De ALV benoemde Pieter Nieuwenhuijsen tot vice-voorzitter en Jaap Wijnja tot secretaris. Voor de club fijn dat daarmee het bestuur weer compleet is want er komt wel wat bij kijken om een club met meer dan 1.100 leden goed te laten functioneren.

Verder zette Jenneke Vis, die zelf sinds mei 2015 voorzitter is, tien vrijwilligers in het zonnetje door ze te bedanken voor hun enorme inzet voor de club. Vijf vrijwilligers kregen een Zilveren Schapenkop overhandigd en de andere vijf werden benoemd tot Lid van Verdienste.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.