In Dordrecht schrijven voor mensenrechten in stadsbibliotheek op 10 december dag voor de mensenrechten

04 december 2015
In Dordrecht schrijven voor mensenrechten in stadsbibliotheek op 10 december dag voor de mensenrechten

DORDRECHT -   In Dordrecht is er altijd aandacht voor 10 december. De door de Verenigde Naties (VN) uitgeroepen dag voor de mensenrechten.

Amnesty International Dordrecht houdt op donderdag 10 december een schrijfmarathon in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek aan de Groenmarkt.

Op deze Internationale Dag van de Mensenrechten kunt u van 12.00 tot 20.00 uur brieven schrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Wethouder Rik van der Linden opent het evenement om 12.00 uur en zal ook de pen ter hand nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.