Kind aangereden op De Jagerweg

05 december 2015 door Paul Schrandt
Kind aangereden op De Jagerweg

DORDRECHT - Op De Jagerweg in Sterrenburg is op pakjesavond rond 17.30 uur een 7-jarig jongetje aangereden door een personenauto.

Het kind stak over op het zebrapad alwaar werd geschept door een aankomende auto en kwam vijf meter verder op de straat terecht. Het jongetje is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De geëmotioneerde bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij maar is wel in staat van beschuldiging gesteld. Onderzocht zal worden waarom de vrouw het kind niet heeft gezien.

(Update: De jongen moest een nacht in het ziekenhuis blijven ter observatie en mocht de andere dag weer naar huis en maakt het goed.)

Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.