Vintage Webshop Bluebirds in the Backyard gaat Live.

08 december 2015 door Hennie van der Zouw
Vintage Webshop Bluebirds in the Backyard gaat Live.

DORDRECHT - Vanaf 9 januari is Dordrecht een nieuwe creatieve broedplek rijker. Bluebirds in the Backyard opent dedeuren van haar bijzondere Pop-up Concept aan de Voorstraat 306. Een feel good plek voor jong en oud, waarvandaan een nieuw geluid zal zoemen door de stad. Een basis voor nieuwe verbindingen tussen bezoekers en ondernemers en tussen oud en nieuw. Een plek waar je de schoonheid kunt ervaren van hergebruik en handmade.

Vintage en Design Shop.
Kom shoppen voor je mooiste vintage en nieuw vintage (producten met een link naar vintage) items die speciaal voor jou zijn uitgezocht of gemaakt door voornamelijk lokale ondernemers. Daar ligt dan ook direct de kracht van Bluebirds in the Backyard. Diverse ondernemers verzamelen op de bijna 500m2, maar alles zal een mooie eenheid vormen in de bekende bohemien summervibes van Bluebirds.

Day Cafe en Live Podium
Je kunt lekker ontspannen met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers in het Day Café. Terwijl je kind zich vermaakt in de uitgebreide speelhoek, kun jij genieten van een live optreden door een lokale Singer-Songwriter of woordkunstenaar. Het Bluebirds Day Café geeft hiermee ook ruimte voor nieuwe ontmoetingen.

Ontmoeten en Werken
Verder vind je in het ruime pand plekken om te werken, te creëren en te songwriten. Een ruimte voor workshops, vergaderen en flexwerken. Bluebirds zal ook het vaste atelier van twee illustratoren, een leerbewerker en een houtbewerker. En het nieuwe kantoor van cityblogger Do in Dordt, die je op de hoogte houdt van alle activiteiten in Bluebirds. Bluebirds is dé plek voor vintage-lovers, creatieven, muziekmakers en -genieters om te shoppen, relaxen of te werken. Kom je het zelf ervaren?

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.