BVD stelt vragen over 'Wapengekletter in de Biesbosch'

09 december 2015 door Hennie van der Zouw
BVD stelt vragen over 'Wapengekletter in de Biesbosch'

DORDRECHT - De grootste partij van Dordrecht, Beter voor Dordt (BVD), wil duidelijk over schieten of niet in de Biesbosch. Een persbericht: AD de Dordtenaar bracht dinsdag  bericht uit over een schietincident in onze Biesbosch. Zware illegale volautomatische wapens zijn tientallen keren afgevuurd. Ongeruste, angstige omwonenden hebben daarop de politie gebeld, waarop hen werd geantwoord dat er geen tijd was om te reageren op de melding.

Dat de politie aangeeft de werkdruk als zo hoog te ervaren dat zij op zo’n moment niet kunnen komen vindt Beter Voor Dordt een meer dan alarmerend signaal. Ook dat de Biesbosch als oefenterrein wordt gebruikt voor Kalasjnikovs levert een groot gevoel van onveiligheid op.

Beter Voor Dordt heeft daarom opheldering gevraagd in de vergadering van 8 december. De fractie heeft de volgende vragen gesteld:

1) Kan de portefeuillehouder aangeven waarom er niet adequaat gereageerd is na de melding van het afvuren van schoten?

2) Kan de portefeuillehouder aangeven welke maatregelen hij gaat treffen om de aanwezigheid van illegale wapens in Dordrecht aan te pakken?

Namens de fractie BETER VOOR DORDT

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.