Kinderen bedenken speciale kerstwensen voor de kerstboom van Kunstmin

10 december 2015 door Hennie van der Zouw
Kinderen bedenken speciale kerstwensen voor de kerstboom van Kunstmin

DORDRECHT - Deze dagen arriveren bij Schouwburg Kunstmin de meest kleurrijke en fantasierijkekerstballen gevuld met kerstwensen, bedacht en versierd door basisschoolleerlingen en kinderen van de buitenschoolse opvang in Dordrecht.

De 10 meter hoge kerstboom bij de hoofdingang van de schouwburg, ziet er dit jaar extra feestelijk uit. Aan klassen in het basisonderwijs en groepen van de buitenschoolse opvang in Dordrecht werd onlangs door de schouwburg de vraag gesteld of zij per klas een transparante kerstbal (diameter 20 centimeter) wilden versieren en deze wilden voorzienvan een bijzondere kerstwens. Hierop werd zeer enthousiast gereageerd. Dertig klassen en groepen meldden zich aan voor deelname.

Eind deze week krijgen alle ballen met kerstwensen een plekje in de kerstboom van Kunstmin. De meest bijzondere kerstwens valt bovendien in de prijzen. De jury verwacht over een paar dagen de winnende klas bekend te kunnen maken. Meerdere inzendingen worden tijdens de decembermaand gedeeld op de facebookpagina van Schouwburg Kunstmin en tijdens de kerstvakantie op de televisieschermen binnen in de schouwburg zelf.

Schouwburg Kunstmin bereidt zich voor op een stralende kerstperiode. De gehele kerstvakantie is Kunstmin geopend. Bezoekers kunnen aanschuiven aan brunches en diners, en aansluitend een bezoek brengen aan concerten en feestelijke voorstellingen. Met als hoogtepunt de muzikale kerstproductie Scrooge met John Buijsman en vele anderen.

Kaarten: www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.