Zaterdag 12 december is Wim Huijser te gast bij Studio De Witt

11 december 2015 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 12 december is Wim Huijser te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 12 december is Wim Huijser de hoofdgast. Huijser is de biograaf van C.Buddingh.

In het tweede uur zal zoals u gewend bent, weer aandacht besteed worden aan de actualiteiten in Dordrecht en de Drechtsteden. Ook zal er weer een gedicht worden voorgesdragen door de dichter van dienst. Dat is deze keer Jehanne Hulsman.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV Dordrecht  via de link live radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.