Specsavers geeft Dordtse Reddingsbrigade financieel steuntje in de rug

11 december 2015 door Hennie van der Zouw
Specsavers geeft Dordtse Reddingsbrigade financieel steuntje in de rug

DORDRECHT - Het nieuwe jaar gaat goed van start voor Dordtse Reddingsbrigade. Zij krijgt namelijk financiële steun van Specsavers Dordrecht, dat vanaf januari 2016 een jaar lang voor haar gaat sparen. Lokale initiatieven uit Dordrecht konden zich in de afgelopen maanden aanmelden om kans te maken op een financieel steuntje in de rug. Uiteindelijk sleepte Dordtse Reddingsbrigade in Dordrecht de meeste stemmen in de wacht.

Bijna 400 lokale initiatieven uit heel Nederland meldden zich aan op de website van Stichting Specsavers Steunt om kans te maken op een jaar lang financiële steun. Het publiek bracht vervolgens gedurende drie weken massaal zijn stem uit. In totaal is er ruim 135.000 keer gestemd op één van de goede doelen door het hele land. In Dordrecht gaat het winkelteam van Specsavers sparen voor Dordtse Reddingsbrigade. “We zijn ontzettend blij met de financiële steun van Specsavers Dordrecht. We vinden het heel bijzonder dat er zo veel mensen op ons hebben gestemd. Dat is een extra aanmoediging om ons ook in het komende jaar met veel enthousiasme in te zetten voor inwoners in Dordrecht. De donatie van Specsavers is uiteraard heel erg welkom en we zullen hiervoor een heel goede bestemming vinden”, zegt Arjen de Bruin van Dordtse Reddingsbrigade.

Stichting Specsavers Steunt
Iedere Specsavers-winkel geeft graag iets terug aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren zij automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Aan het einde van het spaarjaar schenkt de winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan haar lokale goede doel en het landelijke doel. In januari start de zesde spaarronde. In februari 2016 vinden de Donatiedagen plaats en maken alle Specsavers-winkels de doelen, waarvoor in 2015 gespaard is, blij met een financiële donatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.