Vrijwilligers Voedselbank worden in zonnetje gezet door Dordtse ondernemers

14 december 2015 door Hennie van der Zouw
Vrijwilligers Voedselbank worden in zonnetje gezet door Dordtse ondernemers

DORDRECHT - Zaterdag 12 december zijn de vrijwilligers van de Voedselbank Dordrecht getrakteerd op een high tea in het Postillion Hotel in Dordrecht. Het bestuur van de Voedselbank is met hulp van verschillende ondernemers aan de slag gegaan om een mooie middag te organiseren.

“Het is mooi te zien dat iedereen zo genoten heeft”, aldus Matthijs van Muijen, vz van de Voedselbank Dordrecht. “120 vrijwilligers zetten zich elke week in om 300 gezinnen in Dordrecht te voorzien van een basispakket voedsel. Iedereen bij de Voedselbank is vrijwilliger, niemand wordt betaald. Om te laten zien hoe trots we op deze mensen zijn, hebben we gedacht een leuke dag te organiseren, en dat is met hulp van heel veel ondernemers gelukt. In het bijzonder wil ik het Postillion Hotel Dordrecht noemen, die een prachtige ruimte met drankjes en service beschikbaar heeft gesteld.” 

“De middag is volledig gesponsord, we mochten arrangementen van The Movies weggeven, rondvaarten van Imbarcazione Barone, kaarten voor het Dordrechts Museum, Kookboeken van FourTOP uit Hendrik Ido Ambacht,  pakketten van Bardahl, lunches van Art& Dining. De high tea werd gesponsord door Nannings Catering, bakkerij Korteweg, Makro Dordrecht, Olala Chocola en AM Zorgmanagement. Als kers op de taart kreeg elke vrijwilliger een lifestylemagazine van Lifestyle Dordrecht.”

De Voedselbank is altijd op zoek naar vrijwilligers op allerlei gebied. Dus als u ook een bijdrage wilt leveren aan mens en milieu, bent u van harte welkom om te komen kennismaken. Kijkt u dan even op de website voor onze gegevens: www.voedselbankdordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.