Mol Verhuur voorziet grootste kerstmarkt van Nederland van stroom

14 december 2015 door Hennie van der Zouw
Mol Verhuur voorziet grootste kerstmarkt van Nederland van stroom

DORDRECHT - MOL Verhuur uit Dordrecht is zeer betrokken bij de lokale festiviteiten en is voor de 5e keer op rij dé verhuurder voor de Kerstmarkt alsmede sponsor van de Kerstijsbaan op het Statenplein. 

Kerstmarkt met 300 kramen, de grootste van Nederland
Deze grootste Kerstmarkt van Nederland, die gehouden werd van 11 t/m 13 december, is inmiddels uitgegroeid tot een publiekstrekker van formaat. Maar liefst 350.000 mensen trokken langs de bijna driehonderd kramen en vele attracties, een wandeling van zo’n 2,5 kilometer. Naast alle koopwaar was er ook veel entertainment zoals diverse muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Door de hele binnenstad stonden sfeervolle podia waarop door verschillende koren kerstliederen in allerlei stijlen werden gezongen.

MOL Verhuur leverde de totale stroombehoefte van de Kerstmarkt met 11 diesel-generatoren, 70 verdeelkasten en 5 kilometer verlengkabels. Het totale vermogen bedroeg 1.465 KVA. Tevens leverde MOL Verhuur de toegangshekken om de kerstmarkt, de dranghekken en de centrale post waar alle voorzieningen worden geregeld.

Remko Mol, eigenaar van MOL Verhuur: ”De afgelopen weken zijn Dordrecht Marketing, de organisator van de kerstmarkt , en onze technici druk bezig geweest om alles voor elkaar te krijgen.  Het doet ons genoegen dat we voor het 5e jaar op rij weer hebben mogen bijdragen aan dit geweldige event”.

Onbezorgd zwaaien en zwieren op de openluchtijsbaan op het Statenplein
Van 11 december tot 3 januari is  de jaarlijkse Kerstijsbaan weer opgezet op het Statenplein, midden in het winkelhart van Dordrecht. Een openluchtschaatsbaan van 450 m2 waar vorig jaar ruim 30.000 bezoekers uit Dordrecht en de regio ijspret hebben beleefd.

Een sfeervol wintercafé met uitzicht op de baan zorgt voor de koek en zopie en er worden vele muziek- en sportactiviteiten gehouden. 3 Ochtenden mag er gratis geschaatst worden door alle Dordtenaren en voor alle lagere scholen wordt er schoolschaatsen georganiseerd.
MOL Verhuur sponsort de Kerstijsbaan met hekken, kachels en vlaggenmasten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.