Geslaagde verwendag bewoners De Sterrenlanden door ICT’ers

17 december 2015 door Hennie van der Zouw
Geslaagde verwendag bewoners De Sterrenlanden door ICT’ers

DORDRECHT - Bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden kijken terug op een zeer geslaagde verwendag. Medewerkers van het Dordtse ICT-bedrijf Rocket Software verruilden werkzaamheden achter hun bureau voor een dag handjes uit de mouwen in De Sterrenlanden.

Ze bakten pannenkoeken, maakten macaroni, deden spelletjes en zongen kerstliederen op afdelingen en in de Hofzaal. De glunderende gezichten, het onderlinge plezier en de hartelijke gezelligheid waren de bewijzen voor een heel leuke dag.

De Dordtse ICT’ers stonden dit jaar ook hun kerstattentie af zodat zij tevens een cheque van 500 euro konden overhandigen voor nieuw spelmateriaal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.