Zaterdag 19 december is Cees van der Touw te gast bij Studio De Witt

18 december 2015 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 19 december is Cees van der Touw te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 19 december is Cees van der Touw de hoofdgast. Van der Touw is innovatiemanager bij gezondheidsprojecten. Een Dordtenaar die zowel nationaal en interrnationaal regelmatig aan de weg timmert en nu bijvoorbeeld bezig is met een groot project in Leiden.

In het tweede uur zal zoals u gewend bent, weer aandacht besteed worden aan de actualiteiten in Dordrecht en de Drechtsteden. Er wordt gesproken met de fractieleider van de EVB Barendrecht over ToBe, we spreken met commissieleden die zich bezighouden met het onderzoek naar het Energiehuis/ToBe, Johan Reumers (D66) en Marco Stam (BVD).

Verder is er een gesprek met Harry Wagemakers die van de week bekend maakte uit de fractie van BVD te zijn gestapt, en er is een interview met de fractieleider van de BVD, David Schalken.

In de studio zijn ook aanwezig medewerkers van de Rano, de ziekenomroep die haar laatste uitzending heeft en een vertegenwoordiger van de sociale wijkteams.

Dichter van dienst is Rowenda Mackelie.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV

Dordrecht  via de link live radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.