Voor Dordrecht en de horeca is 2015 een topjaar

29 december 2015

DORDRECHT – Voor de horeca en Dordrecht is 2015 een topjaar. Dat meldt AD De Dordtenaar in de opening van het regio katern van vandaag..  Vooral na Koningsdag liep het storm met toeristen. 

In de krant zeggen  verschillende ondernemers record op record te hebben gebroken. VVV-directeur Erik Zindel zegt dat er per dag tot september zeker tussen de 600 en 800 mensen bij het kantoor aan de Spuiboulevard kwamen.

Koningsdag landelijk, het nieuwe museum Hof van Nederland, het onderwijsmuseum, Primark zijn nieuwe activiteiten in 2015 waarmee de stad zich op de kaart heeft gezet afgelopen jaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.