Dordtse Diamanten organiseert gezellig daagje Kidzplaza

29 december 2015 door Hennie van der Zouw
Dordtse Diamanten organiseert gezellig daagje Kidzplaza

DORDRECHT - Gezellig een dagje naar Kidzplaza op de Staart in Dordrecht. De Dordtse Diamanten organiseerden dit voor ongeveer 180 kinderen uit Dordrecht-West(Oud krispijn, Nieuw krispijn, Wielwijk en Crabbehof).

Heerlijk apekooien, minigolfen en bowlen. De dag vloog om en werd afgesloten met een ijsje! Dordtse Diamanten is trots dat de dag zo goed verlopen is en bedankt iedereen voor hun inzet en hulp die er een onvergetelijke dag van gemaakt hebben.

Foto en tekst: Jeroen Niemeijer.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.