Zaterdag 2 januari is Guus Schrijvers te gast bij Studio De Witt

30 december 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 2 januari is Guus Schrijvers  de hoofdgast. Van 1987 – 2012 bekleedt hij de leerstoel Public Health bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht, met als leeropdracht Structuur en Functioneren van de Gezondheidszorg.

Hij publiceerde tal van boeken en artikelen over zorginnovatie. Zijn wetenschappelijke aandacht ging al die jaren uit naar geïntegreerde zorg, transmurale zorg, regiovisies, managed care, spoedeisende zorg, jeugdgezondheidszorg, geïntegreerde geestelijke gezondheidszorg en disease management.

In het tweede uur zullen de voorzitters van de gemeenteraadsfracties in Dordrecht terugblikken op het politieke jaar 2015  en aangeven wat zij als uitganspunten voor 2016 zien.

Dichter van dienst is Peter M. Van der Linden 

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV Dordrecht  via de link live radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.