The Movies met mooie Films in week 1

30 december 2015 door Hennie van der Zouw
The Movies met mooie Films in week 1

DORDRECHT - De laatste dagen van de Kerstvakantie zitten nog vol Familiefilms, de Klassieker Les Enfants du Paradis en een breed scala aan filmcultuur. Veel films krijgen hun laatste voorstellingen, o.a. The Hunger Games 3.2, Holland: Natuur in de Delta , La Giovinezza en Suffragette. Star Wars VII en Spectre blijven erg goed bezocht.

Vanaf 7 januari vult het programma zich met veel films die Oscarnominaties verwachten. De nieuwe film van Quentin Tarantino bijvoorbeeld The Hateful Eight of Joy van het team achter Silver Linings Playbook. En zeker The Danish Girl, de film die we vertonen in het CineFiliaal van Wo 6 januari. Oscar-winnaar Eddy Redmayne kruipt in de huid van de transgender Einar Wegener, die in de jaren 1920 een 'verboden' liefde had met zijn/haar vrouw Gerda.

Tot slot graag alvast je aandacht voor de Warming Up naar het 45e International FilmFestival Rotterdam. Op Wo 13 januari om 20:30 uur is er de IFFR-Preview Tanna. Een Romeo & Julia verhaal in de bijzondere setting van de inheemse Yakel-stam op de Zuid Pacifische eilandengroep Vanuatu.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.