Eindelijk genieten van een SUBWAY sandwich in De Bieshof

08 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Eindelijk genieten van een SUBWAY sandwich in De Bieshof

DORDRECHT - Tussen het winkelen door genieten van een heerlijke Steak and Cheese Sub op versgebakken brood of onderweg naar school, werk of huis uw tanden zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Dordrecht is een SUBWAY restaurant rijker. Fans van de bekende Sub sandwiches kunnen nu ook terecht in winkelcentrum De Bieshof, tegenover de HEMA. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Het nieuwe SUBWAY restaurant is zeven dagen per week vanaf 9.00 uur geopend (op zondag vanaf 11.00 uur). Het restaurant wordt gerund door de gebroeders Mitchell en Brandon de Ruijsscher, die ook eigenaar zijn van de andere SUBWAY vestiging in Dordrecht, aan de Vriesestraat 75. “Onze klanten kunnen ook hier dagelijks terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat je zelf naar eigen keuze kunt samenstellen”, vertelt Brandon. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct vers klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Een lekkere variant
Deze SUBWAY vestiging in Dordrecht is de 174ste vestiging van de Amerikaanse succesformule in Nederland. Wat de broers zo aanspreekt in het concept, is dat SUBWAY restaurants een quickserviceformule is, maar dan wel met een ruim assortiment, keuze aan low fat Subs en veel verse groenten. Bovendien is het een lekkere variant. In winkelcentrum De Bieshof zien de broers een ideale voedingsbodem voor hun nieuwe zaak. “Zo’n omgeving verdient een eigen SUBWAY restaurant. Dat merken we ook aan alle positieve reacties. De mensen zijn duidelijk blij dat hier nu ook een SUBWAY vestiging is. Dat ze hier ook eindelijk kunnen genieten van die heerlijke Subs!”

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine).Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Gasten kunnen ook bij dit nieuwe SUBWAY restaurant kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.