Studio De Witt zaterdag weer actueel van tien tot twaalf op Drechtstad FM 95.7 FM

14 januari 2016

DORDRECHT - (persbericht RTV Dordrecht) Dymphina Jooren is de schrijfster van het boek @Eet puur geluk@. De doorgaans van energie bruisende zakenvrouw Dymphina Jooren belandt op een dag pats-boem
in een burn-out. Ze klopt aan bij haar huisarts, wordt doorverwezen naar een psychiater en staat al gauw met doosjes vol met slaappillen en anti-depressiva weer buiten. Maar dat is niet wat ze wil. Zij vroeg zich af wat er in de pillen zat en wat zij tekort kwam. Zij zocht dit uit en kwam tot een verrassende conclusie: een tekort aan serotine en dopamine die zij de gelukshormonen noemt. Hoe dit aan te vullen beschrijft zij in haar boek.

In het actualiteiten uur spreken wij met wilma Janssen, kwaliteitsadviseur van het Albert Schweitzer Ziekenhuis over de toenemende mate van administratie in de ziekenhuizen.
Ruud Kleyweg, neuroloog van het Albert Schweitzer Ziekenhuis legt de nieuwe intra-arteriële techniek uit bij de behandeling van een herseninfarct.

Tijdens de Drechtraad boden de ontslagen schoonmaaksters een petitie aan aan de voorzitter van het bestuur. Interviews met de FNV woordvoerder Herrie Hogenboom en portefeuillehouder Henk Mirck. Tijdens de uitzending zal Michel van den Berg, directeur regio Rijnmond van Facicilicom/GOM, zijn  kant van het verhaal van zijn organisatie toelichten.

Verder is er een interview met de nieuw gekozen Dordtenaar van het jaar.

We sluiten af met de dichter van dienst.


Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij DrechtstadFM 95.7 of bij de website van RTV Dordrecht  via de link live radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.