Hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfspand Einsteinstraat

14 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfspand Einsteinstraat

DORDRECHT - In een bedrijfspand aan de Einsteinstraat in Dordrecht ontdekte de politie dinsdag 12 januari rond 22.30 een hennepkwekerij. Het pand was dusdanig hermetisch afgesloten dat de brandweer moest komen om toegang te forceren.

Op de eerste verdieping vonden agenten in een afgetimmerde ruimte een hennepkwekerij en een hennepstekkerij. Het gaat om naar schatting zo’n 300 planten en 2300 stekjes. Er kon geen diefstal van stroom worden geconstateerd. Alle planten en toebehoren zijn in beslag genomen ter vernietiging. De politie doet onderzoek naar de eigenaar(s) van de kwekerij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.