Dordtse Dialogen met Ferry de Klerk: 'Intentie is de Essentie'

09 oktober 2015
Dordtse Dialogen met Ferry de Klerk: 'Intentie is de Essentie'

DORDRECHT - Begin dit jaar startte het teeveeprogramma Dordtse dialogen met burgemeester Arno Brok. In elke uitzending wordt een gesprek gevoerd met een gast, die op een of andere manier een relatie heeft met Dordrecht.

In de net gestarte nieuwe reeks wordt afgetrapt met horecaman Ferry de Klerk, Op zijn 24e was hij mede-eigenaar zijn van Bacchus, 10 jaar later is hij de trotse eigenaar van het welbekende Café Restaurant Merz.

Hij heeft een duidelijke visie op zijn werk, wat zich uit in zijn stelling, dat alles begint met de intentie waarmee je in de wereld staat. Inspirerende voorbeelden zijn voor hem Herman van Veen en Ali B. Enkele kenmerkende uitspraken van Ferry:

‘Het maakt niet uit welke opleiding je volgt, als je maar bereid bent je te ontwikkelen.’
‘Volg je gevoel.’
‘Blijf niet hangen in het verleden, kijk vooruit.’

Het interview is – evenals eerdere uitzendingen – terug te vinden op You Tube onder de noemer Dordtse dialogen:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.