Politie houdt met behulp van Track & Trace autodief aan

18 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Politie houdt met behulp van Track & Trace autodief aan

DORDRECHT / SLIEDRECHT - De politie heeft donderdag met behulp van Track & Trace op de A15 ter hoogte van Sliedrecht de verdachte van een autodiefstal aan kunnen houden.

Een pakketbezorger parkeerde tegen elf uur ’s ochtends zijn bus in de Steegoversloot in Dordrecht. Op het moment dat hij een pakketje afgaf bij een bewoner van de straat, stapte een man in zijn bus en reed weg. De bezorger alarmeerde direct de politie. Geluk bij een ongeluk: de bus was voorzien van een Track & Trace-systeem. Aan de hand daarvan konden agenten de locatie van de bus al snel achterhalen. Op de A15 ter hoogte van Sliedrecht vonden ze de bus en konden ze de bestuurder aanhouden. Het gaat om een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.