Man overvalt drogist aan het Admiraalsplein

15 januari 2016
Man overvalt drogist aan het Admiraalsplein

DORDRECHT - Onder bedreiging van een mes overviel een man donderdagochtend een drogisterij aan het Admiraalsplein in Dordrecht. De man ging er met geld en sigaretten vandoor. Niemand raakte gewond.

Vlak na opening van de winkel liep de man de drogist aan het Admiraalsplein in Dordrecht in met een mes in zijn hand. Hij opende kassalades en nam geld weg. Ook pakte hij sigaretten mee. Vervolgens rende hij de drogist uit. Een medewerker van een nabij gelegen supermarkt zette de achtervolging in, maar kon de dader helaas niet meer pakken.

De dader wordt omschreven als een blanke man van halverwege de twintig en met een lengte van ongeveer 1.75m. Hij droeg een donkerblauwe broek, een zwarte jas, zwart petje, zwarte sjaal en een tas. Opvallend zijn zijn grijze schoenen met felgroene zool.

Heeft u donderdagochtend iets verdachts gezien op of rondom het Admiraalsplein in Dordrecht of heeft u informatie die relevant kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de recherche in Dordrecht via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.