Deze week wederom twee nieuwe premières in The Movies

01 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Deze week wederom twee nieuwe premières in The Movies

DORDRECHT - Voor de kinderen en hun familie is er een nieuw avontuur van die vrolijke Alvin en zijn eekhoornvriendjes: de Chipmunks. Roadtrip heet deze film, want ze gaan op weg dwars door Amerika naar Miami. Daar wil Dave zijn vriendin Sam ten huwelijk vragen en de Munks denken dat dat het einde is van hun vriendschap. Dat mag niet gebeuren.

Verder een sterke premièrefilm uit Vlaanderen: D’Ardennen. Een gedurfde misdaadthriller over twee broers. Kenny komt vrij na 4 jaar gevangenisstraf. Zijn broer Dave wist destijds aan de politie te ontkomen en heeft inmiddels een normaal leven opgebouwd samen met Sylvie de vroegere vriendin van Kenny. De terugkeer van Kenny zet alles weer onder spanning.

Voor meer informatie en tijden, check: www.themoviesdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.