Presentatie van plannen voor de nieuwe Dordtse Biesbosch 10 februari

07 februari 2016
Presentatie van plannen voor de nieuwe Dordtse Biesbosch 10 februari

DORDRECHT - Over de herinrichting van de Dordtse Biesbosch wordt al een aantal jaren gesproken. Het betekent een nieuwe fase na de inpoldering v oor de tweede wereldoorlog. De gemeente wil plannen presenteren:

Woensdag 10 februari 19.00 uur: inloopavond Nieuwe Dordtse Biesbosch

Op woensdag 10 februari zijn van 19.00 tot 21.00 uur belangstellenden welkom op de inloopavond over de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Op deze avond is informatie beschikbaar over de Noorderdiepzone, het Dagrecreatieterrein, de Kop van 't Land, de Elzen Noord en de Landbouwweg. Alle betrokken partijen zijn aanwezig: Landschapsarchitecten Veenenbos en Bosch, het Waterschap Hollandse Delta, Staatsbosbeheer, het Parkschap, wethouder Bert van de Burgt, leden van de gemeentelijke werkgroep en de aannemer van de eerste werkzaamheden in de Noorderdiepzone. Locatie is Parkhuis, zaal Trefpunt, Haaswijkweg Oost 69A.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.