Goud voor Isabella Smit in internationale Ice Talent Trophy Hasselt

08 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Goud voor Isabella Smit in internationale Ice Talent Trophy Hasselt

DORDRECHT - In Hasselt streden de Nederlandse en Belgische rijdsters afgelopen vrijdag en zaterdag om de hoogste punten en was de Dordtse Isabella Smit (11) de winnares van het goud. In de categorie Basic Novice in een veld van 32 rijdsters wist Isabella zich met een puntentotaal van 33.69 zich naar een zeer verdiende eerste  plaats te schaatsen.

In deze categorie werd Rosalie van Wageningen 8ste, Isa van Swieten 9e, Dani Loonstra 11e, Demi Sijswerda 18e  en Julia van Rennes 22e.

Ook de categorie Advanced Novice dames waren twee plaatsen op het podium voor Sophie Bijkerk met 71,21 punten en Lisa Weijer  met 64,55 punten op respectievelijk de 2e en 3e plaats.

Deze categorie dames reed vrijdag de korte kür en zaterdag de lange kür waarna de eindranking deze prima uitslag aangaf.

In de categorie Novice A boys wist Didier Dijkstra de 4e plaats te behalen met 21,60 punten.

De 10 jarige Britt Harmsen uit Puttershoek reed een kür met veel flair maar moest drie Belgische rijdstewrs voor zich dulden en eindigde op een prima 4e plaats. Tara Werkman werd 9e en Emilie Schop 14e.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.