Ouderenbonden bespreken samen: wat kan sociaal team in Dordrecht betekenen?

15 februari 2016
Ouderenbonden bespreken samen: wat kan sociaal team in Dordrecht betekenen?

DORDRECHT - De Algemene Bond van Ouderen (ANB0) bestaat in Dordrecht niet meer. Dat blijkt uit de aankondiging van drie ouderenbonden om samen te praten over wat een sociaal team in de wijken voor mensen kan betekenen.

De uitnodiging moet duidelijk hoe in Dordrecht de situatie is. De Baronie wordt de voortgezet van ANBO Dubbeldam, maar die wijziging is nog in ontwikkeling.

Persbericht:

Donderdag 18 februari 2016, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

De Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB) organiseert in samenwerking met de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) en de Dordtse Seniorenbond (DSB), de voortzetting van de ANBO afdeling Dordrecht, een gezamenlijke bijeenkomst op donderdag 18 februari 2016 in De Rank, Dubbelsteijnlaan-W. 70, Dordrecht-Dubbeldam. Deze bijeenkomst duurt van 14.00 – 16.30 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)

Het thema is “Wat kan het Sociaal team voor u betekenen.

Dordrecht kiest ervoor om zorg en ondersteuning gebiedsgericht te organiseren in Sociale Teams. Laagdrempelig en dichtbij. De Sociale Teams zijn dé voordeur voor informatie, advies en ondersteuning. U kunt er terecht op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook de  Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) zal een inbreng hebben deze middag.

- Waar vindt u de Sociale Teams?
- Met welke vragen kunt u terecht bij een Sociaal Team?
- Hoe werkt het Sociale Team en wie zitten er n?
- Wat regelt de Sociale Dienst Drechtsteden en wat zijn de veranderingen binnen de WMO 2016.
Contactinformatie:
Lokatie:  De Rank
Organisator:  Gezamenlijke Ouderenbonden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.